AdMin^GoDs
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


AdMin^GoDs
 
HomeHome  PortalPortal  ТражиТражи  Latest imagesLatest images  Региструј сеРегиструј се  ПриступиПриступи  

 

 Pravila klana i servera

Go down 
АуторПорука
AdMin^GoDs>>Devil
Admin
AdMin^GoDs>>Devil


Број порука : 70
Age : 32
Registration date : 17.01.2008

Pravila klana i servera Empty
ПорукаНаслов: Pravila klana i servera   Pravila klana i servera EmptyMon Jan 21, 2008 4:51 pm

AdMin^GoDs je međunarodno orijentisan i organizovan klan koji okuplja ljude iz više zemalja u malu i prijateljsku družinu Counter-Strike igrača, nezavisno od njihovog pola, religije, nacionalnosti godina ili političkog uverenja. Ovo ne isključuje i mogućnost da igrači iz drugih evropskih zemalja budu članovi klana - svi dobri i fer-plej igraču su dobrodošli na PLComputers server i u AdMin^GoDs klan

PLC server i AdMin^GoDs internet prezentacije su postavljene i održavaju se od strane Admina i to na neprofitnoj osnovi. Trenutno, za članstvo u klanu se ne plaća nikakva članarina niti nadoknada za upotrebu Klan logoa nadimka niti pristupa serveru.


Pravila klana:

1. Varanje (Cheating) nije dozvoljeno na serveru. Ukoliko budete uhvaćeni u varanju, bićete trajno banovani (eliminisani) sa servera bez upozorenja. Varanje (Cheats) uključuje aimbots (nišan- crosshair cheat), wallhacks (gledanje i pucanje kroz zidove i prepreke), nelegalni skinovi, fog-hacks (eliminisanje magle dima i prašine), igranje ispod mapa, itd. OVO JE VAŠE JEDINO UPOZORENJE. Mi igramo pošteno i fer.....

2. Ako optužujete nekoga za varanje, morate imati jake argumente, ili možete biti izbačeni (kick) iz igre i sa servera. Samo zato što neko dobro igra ne znači i da vara. Admin će otvoriti četvoro očiju i ušiju :=)) i potrebna mu je Vaša saradnja da bi otkrio i gonio varalice sa servera.

3. SVAKI deo mape je "killing zone", uključujući i spawn oblasti. Ako ste napadnuti na mestu spawn oblasti, nađite način da se probijete i izvučete odatle. Ne želimo da slušamo igrače kako cvile i kukaju zbog toga, ovo može biti u korist ili na štetu bilo kojeg tima- obe ekipe su tu ravnopravne. Ubijanje na spawn tačkama je dozvoljeno!!!! Takođe ne postoje takvi pojmovi kao kampiranje na našem serveru. Ako se neko krije iza ćoškova ubijajući vas ili smatrate da on kampira, prestanite da letite na njegov nišan kao noob, nađite drugi način da njegovo kampiranje pretvorite u svoju korist.. Mi ovde kreiramo pravila, ako vam se ne sviđaju, ukoliko ne volite ljude koji taktiziraju i razmišljaju umesto da samo lete po mapi, prestanite da se žalite i pronađite druge servere koji odgovaraju vašem ukusu i potrebama.

4. Nemojte se žaliti na pojedina oružja u upotrebi kao na primer snajpere automatske puške, pumparice.... Ako vas je neko ubio 10 puta zaredom - snajperom, prestanite da idete njemu na nišan, zaokružite ga, i razbijte mu glavu jednim BASH, ili zgrabite i vi snajper, i pokažite mu svoje umeće. Ne kukajte okolo zbog nečije taktike ili igre

5. Ni pod kojim uslovima nije dozvoljeno da igrač posmatra neprijateljski tim kao "Spectator" kako bi locirao njihov položaj.Ako iko bude uhvaćen u ovome, biće automatski trajno udaljen sa servera.

6. Sve vaše primedbe, predloge, zamerke i ostalo upućujte adminu i ostalim članovima preko Foruma(adminGods.forumotion.com) ili MSN-a. Admin je na serveru kao i Vi: da bi igrao - a ne čitao vaše poruke

7. Ukoliko imate bilo šta da pitate ili raspravite sa Adminom ili bilo kojim drugim igračem pišite e-mail adminu ili preko Foruma. Neko će se uvek naći da odgovori i prodiskutuje sa Vama o svakom problemu na koji naiđete.

8. Poštujete sve druge igrače na serveru kao što očekujete da drugi poštuju Vas.

9. Poštujete i slušajte Admina. Sve što kažete i uradite je javno i vidljivo svima, nemojte dovoditi Admina u situaciju da mora da donosi odluke o Vašem budućem statusu na serveru.

10. Članovi AdMin^GoDs klana moraju biti lojalni klanu i ostalim članovima.

11. Članovi klana imaju pravo pozvati druge igrače da postanu članovi AdMin^GoDs klana, nezavisno od njihove nacionalnosti ili zemlje porekla. Odluku o prijemu budućih članova doneće svi članovi klana nakon diskusije preko MSN ili Foruma.

12. AdMin^GoDs Clan i PLC server je multinacionalni, multijezički server, i sve aktivnosti koje vređaju ili mogu da uvrede druge igrače su apsolutno zabrenjene. Svaki član klana je dužan da upozori igrača koji krši ova pravila da ih poštuje inače će biti izbačen i banovan.

13. Igrači čiji nadimci ili IP adrese dođu na Ban listu biće odstranjeni sa servera posle izvesnog vremena.

14. Rasizam, govor mržnje, političke diskusije, opsceni govori spam, reklamiranje je u potpunosti ZABRANJENO na PLC serveru i AdMin^GoDs forumu. Igračima koji ne poštuju ova pravila biće trajno zabranjen pristup BWC serveru i Forumu
Назад на врх Go down
https://admingods.forumsc.net
 
Pravila klana i servera
Назад на врх 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Pravilnik foruma

Permissions in this forum:Не можете одговорити на теме у овом форуму
AdMin^GoDs :: Izdvajamo :: Pravila klana i servera-
Скочи на: